Κομματοκρατία: Ένα σχέδιο Διχασμού

Κομματοκρατία: Ένα σχέδιο Διχασμού

 


Υπήρξε μια τεχνητή αλλαγή  που πρωτοεμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο μετά το 1844, αρκετά μετά την δολοφονία του Καποδίστρια. Έως τότε οι Έλληνες έκαναν Εθνοσυνελεύσεις.
Με το πρώτο Σύνταγμα του 1844 καθιερώθηκε επίσημα η ίδρυση πολιτικών κομμάτων διαφορετικής ιδεολογίας και πολιτικής.   Αυτή η τεχνητή αλλαγή που έγινε στην χώρα μας οφειλόταν σε κατασκευασμένες ξενόφερτες μεθόδους. Κατασκευασμένες σε ειδικά εργαστήρια του εξωτερικού από ειδήμονες της εποχής! Οι οποίοι έχοντας μελετήσει σε βάθος την ισχυρή προσωπικότητα του Έλληνα και το έντονο ταμπεραμέντο κατέληξαν πως η καλύτερη μέθοδος υποταγής και ελέγχου είναι η διχόνοια, το λεγόμενο «Διαίρει και Βασίλευε» Συμβούλια επί συμβουλίων έκαναν για να καταστρώσουν σχέδια ‘Πως θα δαμάσουν τον ανυπότακτο Έλληνα’ και ο τρόπος ήταν σατανικά απλός: Θα τους βάλουμε να τσακώνονται μεταξύ τους!!  
Ήταν από τις πλέον καταστροφικές αλλαγές στην Ελληνική Ιστορία και ακόμα σήμερα συνεχίζεται. Βεβαίως η λύση υπάρχει αλλά τα συμφέροντα δεν αφήνουν χώρο να υπάρξει, διότι κινδυνεύει η δική τους ύπαρξη! Λέει η Ελίτ: «Αν ο υποδουλωμένος γίνει ανεξάρτητος εμείς τι θα απογίνουμε;; Αν φύγει από το δικό μας στημένο γήπεδο και πάει σε δικό του, χάνουμε και το παιχνίδι! Πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί στο γήπεδό μας! Εκεί μέσα κλεισμένος είναι ελεύθερος να τσακώνεται όσο θέλει και να εκτονώνεται»!
Ας τα πάρουμε όμως απ’την αρχή:
Οι αρχικοί πυλώνες της ξενόφερτης καθιέρωσης κομμάτων ήταν τρείς: Τα κόμματα ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ. 
Ήταν οι βασικοί πυλώνες  που διαχώρισαν δολίως τους Έλληνες σε στρατόπεδα και ξεκίνησε η διχόνοια και φαγωμάρα. Αναλόγως την επίδραση που είχαν οι τρείς μεγάλες δυνάμεις της εποχής Γαλλία Αγγλία Ρωσία και ποιά θα βοηθήσει την Ελλάδα περισσότερο. («Προστάτιδες Δυνάμεις»)  Σιγά-σιγά υπήρξαν διάφορες υποκατηγορίες, ο διαχωρισμός έγινε σε περισσότερα κομμάτια: Αγροτικό κόμμα, Εθνικόν Κομιτάτον, Ορεινοί και Πεδινοί, Νεοτερικό (να έχουμε και για λίγη μοντερνιά) δώσ’τους και ένα Φεντερασιόν, έτσι  για λίγο Ισπανο-εβραικό αέρα!
Αργότερα...υπήρξαν πάρα πολλές υποκατηγορίες και οι Έλληνες βρέθηκαν μπλεγμένοι μέσα σε διαφόρων ειδών ιδεολογίες όπως σοσιαλισμός, κομμουνισμός, μαρξισμός, φιλελευθερισμός, συντηρητισμός, προοδευτισμός και ο κατάλογος είναι ατελείωτος! Λες και κάποιοι σε ένα τραπέζι έπαιζαν γελώντας το παιχνίδι των λέξεων, υπήρχαν άπειροι συνδυασμοί για ονόματα κομματικών παρατάξεων..... ακαταλαβίστικα ονόματα χωρίς καμία ουσία, καμία σταθερή έννοια! Ούτε οι ίδιοι οι εμπνευστές τους μπορούν να εξηγήσουν τί ακριβώς σημαίνουν;  Διαβάζουμε Μαρξισμός στο Βικιπαίδεια:
''Ως κυριότερες ιδεολογικές πηγές του μαρξισμού θεωρούνται ο γαλλικός ουτοπικός σοσιαλισμός, ο γερμανικός ιδεαλισμός και η κλασσική αγγλική οικονομία''
Ορίστε; Τι ακαταλαβίστικα είναι αυτά; Ποιός τα εφάρμοσε στην πράξη και τί αποτέλεσμα είχε; Αλλά σου λέει η Eλίτ....όσο πιο ακαταλαβίστικη είναι η κοτσάνα-τίτλος τόσο μεγαλύτερη εντύπωση θα κάνει! Θα ψαρώσουν! Όπως έλεγε μια θεία μου στο χωριό, απόφοιτη δημοτικού, για τον Ανδρέα Παπανδρέου: ''Ααα...! Αυτός είναι πολύ μορφωμένος! Οταν μιλάει δεν καταλαβαίνω τίποτα! 
Και έτσι λοιπόν...βρεθήκαμε όλοι μας μέσα σε δίχτυα ιδεολογιών και το χειρότερο; Τις υιοθετήσαμε μόνοι μας!
-Είμαι Φονταμενταλιστής, λέει κάποιος
-Τί είναι πάλι αυτό;
-Δεν ξέρω, αλλά έχει εντυπωσιακό όνομα! Κάτι σπουδαίο θα είναι….
 
Κατάλογος όλων των κομματικών σχηματισμών από το 1832 έως σήμερα  ΕΔΩ . Είναι πάνω από 500 κόμματα!
Γεμίσαμε εκατοντάδες κόμματα, παρατάξεις και κινήματα και έτσι έχουμε εκατοντάδες λόγους να τσακωνόμαστε! Τελικά έχουν φωλιάσει μέσα στη διοίκηση όλων των ειδών τα κοράκια, απομυζούν τον εθνικό πλούτο, διαλύουν, γκρεμίζουν τα πάντα, κάνουν αντικατάσταση πληθυσμού, δολοφονούν,  μας βρίζουν κιόλας απο πάνω! Τεμπέληδες και αχαϊρευτοι οι Ελληνες λένε! Αμόρφωτοι και απατεωνες οι Ελληνες, η ντροπή της Ευρώπης! Και όλοι εκμεταλλευονται τα δικά μας! Πλούτο, Ενέργεια, Πολιτισμό, Γνώση. Τα πάντα έχουν απο τα δικά μας και μόνο εμεις δεν εχουμε πρόσβαση στα δικά μας! 
Εσείς (λέει η ελίτ)  πάρτε να φάτε Κομματικές Ιδεολογίες και Αμπελοφιλοσοφίες... σας έχουμε δώσει πολλές να χορταίνετε και να τσακώνεστε μεταξύ σας! 
Ακόμα σήμερα...έχουμε την βαρύτατη ασθένεια του κομματικού διαχωρισμού...ίσως και στο τελευταίο στάδιο... πριν αποδημήσουμε... λόγω αυτού του στημένου σχεδίου. Έχουμε φτάσει στο σημείο καθώς τσακωνόμαστε για τα κόμματα (δεξιά – αριστερά, κτλ) να μην έχουμε κάποιο επίτευγμα να αναφέρουμε, αλλά να ζυγίζουμε ποιος έχει τα λιγότερα σκάνδαλα! Ποια παράταξη έχει τις λιγότερες καταστροφές!
Βέβαια … η λύση υπάρχει, είναι σήμερα εδώ! Τα συμφέροντα δεν την έχουν αφήσει να κυκλοφορήσει ευρέως. Την ονόμασαν Κομπογιαννίτικη να μην δώσεις σημασία, να την προσπεράσεις ώς άχρηστη... Είναι η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Να ενωθούμε, να ομονοήσουμε να συνεργαστούμε ώστε να δημιουργήσουμε! Τόσο απλό!
Είναι η ώρα που πρέπει να μπουν στην άκρη οι διαχωρισμοί και οι διαφορές μας, και να συμφωνήσουμε ότι  δεν είναι ο γυαλός στραβός, εμείς στραβά αρμενίζουμε! Δεν μπορούμε άλλο να επιτρέπουμε αυτήν την ασυδωσία, πρέπει να μπει μια τάξη!
Είναι τώρα η ευκαιρία να το κάνουμε, να Ενωθούμε και να τους χαλάσουμε τα σχέδια!
Να θυμηθούμε την δική μας ιστορία! Που πάντα γράφει Έλληνες Ενωμένοι ποτέ νικημένοι! 
''Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας''! Τσώρτσιλ




🔷 🔷 🔷




If we stay together we survive -  Απ'την ταινία  Gladiator 




ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Email: dinoskiato9@gmail.com

ΤΗΛ.: 6973733972

SKYPE: ΜΑΛΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dinos__m

ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: https://www.facebook.com/mallioskonstantinos

TWITTER: https://twitter.com/Mallioskon

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΓΚ: https://mallioskonstantinos.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια