Τα κόμματα ετοιμάζονται να ξανακλέψουν την ψήφο σου με υποσχέσεις.

Τα κόμματα ετοιμάζονται να ξανακλέψουν την ψήφο σου με υποσχέσεις.

Εθνικές εκλογές. Είναι η ώρα που όλοι οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να πολιτευθούν με τον δικό τους πολιτικό φορέα του έθνους των Ελλήνων “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” για την απελευθέρωση της μητέρας των μητέρων Ελλάς.

Έλληνα πολίτη σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχεις ενεργά στην διακυβέρνηση της χώρας σου μέσω του μοναδικού Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” (εισαγγελία Αρείου Πάγου αρ. πρωτ: 6199 / 04-09-2015).

Λόγω  ότι αυτό που βιώνουμε έως και σήμερα δεν είναι δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ως “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Καταγγέλλουμε όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις για τις παράνομες δανειακές συμβάσεις τις οποίες υπέγραψαν οι αντιπρόσωποι των Ελλήνων πολιτών χωρίς την συγκατάθεση των πολιτών.

Καταγγέλλουμε την προδοτική θέση της ελληνικής βουλής και όλων των κομμάτων για το καθεστώς φτωχοποίησης που διαβιώνει ο Ελλην πολίτης. Από το 2012 έλαβε χώρα  η κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της κυρίαρχης ελληνικής δημοκρατίας, προς αποπληρωμή του δημόσιου χρέους και για την αποφυγή του οικονομικού αδιεξόδου των πολιτών.

Καταγγέλλουμε την δόλια μεθόδευση εμπορευματοποίησης ενός υψίστου δημοσίου αγαθού, το νερό.

Καταγγέλλουμε τα κόμματα της βουλής που θυσιάζουν ασύστολα και ατιμώρητα ανθρώπινες ζωές στο βωμό της δήθεν εξυγίανσης και ανάπτυξης (Τέμπη).

Καταγγέλλουμε την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» βάσει της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών η οποία αποτελεί πράξη εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας που συνεχίζεται με την ανοχή και στήριξη των κομμάτων και παραβιάζει το ψήφισμα του ΟΗΕ υπ’αρ. 61/295 του 2007, που αφορά στα δικαιώματα των αυτοχθόνων πληθυσμών.

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Το όνομα Μακεδονία ήδη το έχουν εκχωρήσει παράνομα από το 1959 με ΦΕΚ 238 Α Νομοθετικό Διάταγμα 4009, ο βασιλιάς Παύλος και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με…. νόμιμο τρόπο.

Καταγγέλλουμε την εσχάτη προδοσία όλων αυτών που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας εκτελώντας εντολές βάσει παγκοσμίου σχεδίου ανταλλαγής πληθυσμού, με στόχο την αλλοίωση και τον αφανισμό των Ελλήνων.

Καταγγέλλουμε την εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη να πουλήσει την χώρα, την οποία εκστρατεία έχει αναλάβει ο ίδιος πολεμώντας τον νατιβισμό σύμφωνα με δήλωσή του

Εκλογές έρχονται και τα κόμματα για ακόμα μια φορά διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών τάζοντάς τους κυριολεκτικά τα πάντα.

Είναι δίκαιη η ώρα να δοθεί ένα τέλος στα κόμματα που μας κομμάτιασαν. Όλα τα αδέλφια μαζί ας συνελεύσουμε με την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

Για όσους όμως μιλάνε και σκέφτονται τα βέλτιστα για τον ΣΥΡΙΖΑ και για όσους έχουν κοντή μνήμη,

η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να ολοκληρώσει την «βρώμικη δουλειά» για λογαριασμό του κεφαλαίου, να πετύχει εκεί που οι προηγούμενες κυβερνήσεις απέτυχαν σε ο,τι αφορά στην στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας.

Αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική που να ικανοποιεί ταυτόχρονα και τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και τις ανάγκες των πολιτών.

Τέσσερα χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μια πορεία εξαπάτησης του λαού.

Ευθύνεται για την διγλωσσία. Στους δανειστές έλεγαν ότι θα εφαρμόσουν ο,τι τους ζητούσαν και στο εσωτερικό μιλούσαν για αντίσταση στα μνημόνια παρουσιάζοντας πλαστή εικόνα σκληρής διαπραγμάτευσης.

Το περί «σκισίματος με ένα νόμο κι ένα άρθρο», ήταν αστεία πυροτεχνήματα και προϊόντα λαϊκισμού.

Ευθύνεται για τις σοβαρές συνέπειες του διχαστικού δημοψηφίσματος, που κόστισε στη χώρα μας δισεκατομμύρια ευρώ με αυξήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων που έπνιξαν την οικονομία και φυσικά τον περιβόητο «νόμο Κατρούγκαλου».( 4376/2016)

Ευθύνεται για το τρίτο μνημόνιο που οδήγησε την χώρα σε νέα καταστροφή και μοίρασε σε όλους τους πολίτες φτωχοποίηση.

Ευθύνεται για την ανεργία την οποία «έκρυψε» πίσω από τους αριθμούς, αλυσόδεσε την αγορά με τα capital control, αύξησε το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος και απαξίωσε πλήρως τις ΔΕΚΟ.

Ευθύνεται για τον ασφυκτικό κλοιό που είχε σχηματίσει για τους Έλληνες πολίτες που αφορούν μια σειρά θέματα όπως το μεταναστευτικό, η ασφάλεια, η εκπαίδευση.

Ευθύνεται για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας με την υπόσχεση «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη».

Ευθύνεται για την ντροπιαστική συμφωνία των Πρεσπών με την οποία ξεπούλησε ιστορία, γλώσσα και όνομα, ξεπούλησε την ίδια την Μακεδονία μας.

Ευθύνεται για το Μάτι όπου κάηκαν 102 άνθρωποι, και περιουσίες.

Ευθύνεται για την οικονομία σε μέγιστο βαθμό γιατί υπήρξε η πιο μνημονιακή από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, πέρασε μέτρα σκληρής λιτότητας με συγκεκριμένο σκοπό, να εξαφανίσει την μεσαία παραγωγική τάξη γονατίζοντάς την με φόρους.

Ευθύνεται για την προώθηση ιδιωτικοποιήσεων κρατικής περιουσίας και την δημιουργία νέου ταμείου εγγυήσεων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται γιατί εμφανίστηκε σαν «ελπίδα» και έγινε ο «δήμιος «της χώρας.( Με το νόμο 4346/2015,  κατήργησε την οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας από τον Φεβρουάριο του 2019 με υπογραφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου).

Η υποκρισία των κομμάτων που κυβέρνησαν με την συνεργασία όλων αυτών που θεωρούνται ‘’αντιπολίτευση‘, διέλυσαν την δημόσια παιδεία, την υγεία, την οικονομία. 

Βασική ευθύνη για την κρίση και την εξαθλίωση της χώρας μας, δεν έχει μόνο το εκλογικό  αλλά όλο το πολιτικό σύστημα και αυτό είναι διαχρονικό.

Ευθύνη που ανήκει  σε όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως  είτε αυτά πρωταγωνιστούν ως κυβερνώντα είτε ως αντιπολίτευση 

Η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν, πολυεπίπεδα και υπαρξιακά, η κοινωνία είναι εξαθλιωμένη παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξωραΐζει την κατάσταση και της αντιπολίτευσης να επιμένει να προσφέρει εύκολες λύσεις.

Η κάθε κυβέρνηση και φυσικά όλο το πολιτικό σύστημα χρεώνει τις επόμενες γενιές με αχαλίνωτο δανεισμό, ώστε να εξασφαλίζουν άφθονο χρήμα για τα καρτέλ και τους ολιγάρχες που τους υποστηρίζουν, μοιράζοντας παράλληλα ψίχουλα στον ελληνικό λαό. έναν υπέροχο και άριστο λαό ο οποίος έπεσε στα χέρια ανάξιων πολιτικών.

Ο κάθε πολίτης ενδιαφέρεται να δει άξιους και ανιδιοτελείς  πολιτικούς να τον εκπροσωπούν στην βουλή, πολιτικούς  οι οποίοι να έχουν  διάθεση και ικανότητα να λύσουν τα προβλήματα που τον απασχολούν.

Και αυτό μόνο με την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” υλοποιείται γιατί στηρίζει τα δίκαια των πολιτών!!

Όλοι οι πολίτες πρέπει λοιπόν προσεκτικά να μελετήσουν τις προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, να τις συγκρίνουν με τα προγράμματα των άλλων κομμάτων και να τις αξιολογήσουν χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις ή κομματικές παρωπίδες, διότι η απόφαση τους θα σημαδέψει το μέλλον της χώρας τους αλλά και των παιδιών τους.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ διαχειρίζεται πλούτο και όχι χρέος. Τώρα γνωρίζουμε λοιπόν τι συμβαίνει και με ποιον συμβαίνει.
Είναι η ώρα να πάρουμε θέση και να δείξουμε ότι η Ελλάς δεν πωλείται διεκδικώντας όλοι μαζί αυτά που μας ανήκουν.

‘’ΔΑΕΙΡΑ‘’

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια